Koulutuslupaukset
30.6. - 28.7.2021
 
Hei, me olemme Koulutuslupaukset. Olemme 15 kuvataiteen alalle korkeakouluttautunutta taiteilijaa koulutustamme vastaavassa työssä! Näyttelyymme otimme minkinkarvaisen avoauton ja kaahasimme Galleria Aarniin juhliaksemme kristallikruunujen katveessa ja Mirabilis-ihmekukkien puutarhassa. Avajaisissa painamme päähämme laakeriseppeleet ja juhlimme asiantuntijoina taidetta sen monissa muodoissaan.
Näyttelymme Galleria Aarnissa painottuu maalaus- ja kuvanveistotaiteeseen. Tässä näyttelyssä on taidetta jo useaan museonäyttelyyn osallistuneita konkareita ja muilta esim. taiteen kentälle comebackin tekeviltä, sekä melko tuoreilta tapauksilta. Uutuutena mukana on nyt myös onnellisia apurahoitettuja taiteilijoita!
Koulutuslupaukset-projektin idea on tuoda yhteen suomalaisia kuvataiteilijoita, jotka ovat huolissaan uransa toteutumisesta kuvataiteilijana. Koulutuslupaukset-näyttelyyn Galleria Aarnissa osallistuvat viisitoista alalleen korkeakoulutettua kuvataiteilijaa, jotka ovat ottaneet osaa Koulutuslupaukset – kolmen yhteisnäyttelyn projektiin.
Taiteilijat: Loes van Dorp, Eveliina Hardi, Matti Reivi, Maija Kimanen, Noora Ojala, Toni-Petri Ruotsalainen, Merja Nykänen, Lena Kuivisto, Sini Kallio, Niina Kestilä, Pirita Oikarinen, Mikko Honkanen, Helena R., Sirpa Hannele Heinonen ja Alex Keyriläinen.
Näyttelyämme ovat tukeneet Taike ja Keski-Suomen Kulttuurirahasto sekä Espoon kaupunki.
Näyttelyssä ohjelmaa:
Ilmastonmuutos -työpaja
"Espoo 2121?"
la 3.7. klo 13-15, su 4.7. klo 13-15
la 10.7. klo 13-15, su 11.7. klo 13-15
Työpaja sopii kaikenikäisille ja perheille. Vapaa pääsy!
Lue lisää näyttelystä ja taiteilijoista:
www.espoonkuvataiteilijat.fi
 

You may also like

Back to Top