KESÄTAIDEVIIKOT 20
24.6. - 24.7.2020.
Galleria Pihaton toimintaa ylläpitävän Kulttuuri- ja taidetila ry:n riveissä ei jääty surkuttelemaan haasteellista ja uutta sopeutumista vaatinutta kevättä, vaan pyritään katsomaan kohti kaunista kesää ja tulevaisuuden mahdollisuuksia. Niinpä toivotammekin teidät upean Kesätaideviikot 20 -näyttelyn avajaisiin jo ti 23.6. klo 17-19!
Kuten monilla muillakin aloilla, laittoi kevät aikatauluja ja suunnitelmia uuteen uskoon. Myös monet taiteilijat ovat kertoneet työtilaisuuksien kaventumisesta ja näyttelyiden peruuntumisista. Epävarmasta tilanteesta huolimatta Galleria Pihatossa päätettiin, että tehdään yhdessä tästäkin kesästä myös kulttuurista ja taiteesta nauttimisen kesä! Yleisön iloksi ja varainhankintatarkoituksena etenkin taiteilijoille toteutettava näyttely Kesätaideviikot 20 tarjoaa ammattitaiteilijoille vähemmän resursseja vievän tavan osallistua näyttelyyn sekä yleisölle mukavan tavan kohdata runsas määrä taidetta yhdessä paikassa.
Kesätaideviikot 20 –yhteisnäyttelyssä nähdään sekä paikallisten että eri puolilta Suomea olevien taiteilijoiden mielnkiintoisia teoksia. Näyttely on monipuolisen runsas kattaus mitä erilaisempia maalauksia, veistoksia, muokattuja digitaalisia valokuvia, veden kauneutta ilmaisevia teoskokonaisuuksia, muovin kiertokulkua juhlivia koruja sekä Suomen suvea ja kesän kauneutta kunnioittava videoteos. Tyylisuuntien monipuolisuutta, joidenkin teosten vahvempaa kantaaottavuutta yhdistää kesäinen tai lomamainen tunnelma huumoria unohtamatta. Kannattaa tulla katsomaan kauempaakin!
Taiteelle, taiteilijoille ja yleisölle on meidän mielestämme tärkeää antaa mahdollisuus kohdata tänäkin kesänä! Tule siis paikalle, tietenkin terveenä ja turvavälit muistaen. Kesätaideviikot 20 -yhteisnäyttely Galleria Pihatossa avoinna yleisölle 24.6.-24.7.2020, ke-pe klo 11-17 ja la 11-14 sekä muina aikoina etukäteisvarauksilla. Näyttelyyn on vapaa pääsy! 

You may also like

Back to Top